Resimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap Selamun Aleyküm.
Yıllardır internet sitelerinde Ceviz Kabuğunu anca dolduran onlarca sitede Gerek editörlük gerek ise moderatörlük yaptıktan sonra neden böyle birşey olmasın diyerek çıktığım yolda bana destek veren Erdal Unducu (Samsun), Osman Kurt (Trabzon), Elif Kardeşim (Tekirdağ) ve sitemizi yalnız bırakmayan kardeşlerime teşekkür ediyorum.
1984 yılı ocak ayında Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı sofullu köyünde dünyaya geldim. Çocukluğumu ve askerlik öncesi dönemimi istanbul'da geçirdim. 2006 Yılı Mayıs ayında Acemi eğitimimi yapmak üzere 3. Avcı Er eğitim Tugayına bağlı 1. Avcı Er Eğitim tabur komutanlığında acemi eğitimimi tamamladıktan sonra, Kırklareli Lüleburgaz ilçesinde bulunan 3. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında görevime devam ettim. Burada 45 gün kaldıktan sonra yapılan meslek seçmelerinden sonra Tekirdağ'ın ÇORLU ilçesindeki 1. Sınıf Subay Ordu Evi Müdürlüğü Kır Gazinosu bölümüne muhasebeci olarak atandım ve askerliğimi burada bitirdim.
Asıl mesleğim olan Çadır tente imalatına paralel olarak çalışan Reklamcılık Mesleğinin gereği gerekli bilgisayar eğitimleri aldım. Bilgisayar ve ilgi alanım olan elektronik sektörü uçsuz bucaksız bir sektör olduğu ve benimde bitmek bilmeyen merağımdan dolayı şu anda bu site ile hizmet vermeye başladım.
Vakit bulduğum müddetçe burada sizlere bilgim dahilinde hizmet vermekten mutluluk duyarım ki;
Hizmet Nimettir.